میکروفن بی سیم

میکروفن بی سیم

 قطعا همه ما اطلاعات متوسطی راجع به میکروفن ها داریم و تا حدودی آنها را میشناسیم، اما اینکه آنها در چند دسته بندی مختلف قرار میگیرند یا هرکدام چه کاربردی دارند بحث را کمی تخصصی تر میکند.

میکروفن ها را مانند سایر ابزار و به ویژه ابزار صوتی، میتوان در گروه های مختلفی دسته بندی کرد و آنها را از یکدیگر تفکیک نمود اما به طور کلی چند سر شاخه اصلی وجود دارد که اغلب میکروفن ها را با عنوان آنها میشناسیم.

از مهم ترین این گروه ها میتوان به میکروفن های بی سیم یا سیم دار اشاره کرد؛ میکروفن های هدمیکی، دستی، رومیزی، یقه ای و کنفرانس، انواع دیگری از میکروفن های موجود در بازار هستند که به طور گسترده عرضه می شوند، البته لازم به ذکر است که خانواده میکروفن ها به اینجا ختم نمی شود و انواع بسیار زیادی میکروفن مانند میکروفن های کار شده روی تلفن های همراه، میکروفون های روی آیفون های منازل، هدفون ها و همچنین میکروفن های استودیویی مخصوص ضبط موزیک از انواع دیگر این خانواده بسیار بزرگ و شلوغ محسوب می شوند؛ اما شاید بتوان میکروفن های را به طور کلی به دو دسته ی بی سیم و سیم دار تقسیم نمود.

میکروفن های سیم دار که احتمالا همه ی شما آنرا بار ها مشاهده کرده اید و شاید حتی از مصرف کنندگان آن باشید، به شکل مستقیم و بدون واسطه از طریق کابل مخصوص و فیش های رابط به آمپلی متصل می شوند و پس از تبدیل صدا به سیگنال های صوتی، آنرا تحویل پیش تقویت کننده و سپس بلندگو ها یا رکوردر ها می دهند؛ اما میکروفن های بی سیم فرایندی کمی پیچیده تر دارند. در میکروفون های بی سیم یک قطعه دیگر به نام ریسیور یا دریافت کننده امواج وجود دارد که فرکانس های بلند موج تولید شده در میکروفن بی سیم که توسط باطری راه اندازی می شود را به آمپلی تحویل میدهند. بسته به نوع یا کیفیت میکروفن، برد آنها نیز متفاوت می شود، البته ملاک برد مفید خواهد بود؛ برد مفید یعنی حداکثر فاصله ی میان میکروفن و ریسیور که در آن فاصله صدا بدون قطعی یا دیلی ، با کیفیت مناسب به آمپلی منتقل شود.

یکی از شرکت های بسیار موفق و کهنه کار در عرصه میکروفن های مختلف ، شرکت تایوانی JTR می باشد که با سالها تجربه در انواع عرصه های صوتی، گام به تولید میکروفن های باکیفیت و استاندارد نیز نهاده است، از بهترین مدل ها میتوان مدل UJM-762 و یا UJM-882 اشاره کرد.

میکروفن های فوق با دارا بودن کپسولی های جدید و طراحی منحصر به فرد، صدایی پر و با کیفیت را تا حدود 400 متر به راحتی برای شما منتقل خواهند کرد و میتوان از آنها به خوبی در اجرای برنامه های زنده بهره برد.

این میکروفن های دو کانال، همزمان میکروفن های یقه ای و هدمیکی را نیز د ر اختیار شما قرار خواهند و ویترین کاملی از ابزار و تجهیزات را برای شما مهیا می سازند.

از دیگر نقاط قوت این میکروفن ها ، میتوان به ریسیور آن اشاره کرد که با دارا بودن بیش از 250 کانال فرکانسی، امکان تداخل فرکانس های میکروفون های مجاور را به حداقل خواهد رساند.

ناگفته نماند باند فرکانسی این میکروفن ها از نوع UHF خواهد بود.

نوآهنگ

با ما در تماس باشید 66043871 021

نمایش:
مرتب کردن براساس:

میکروفن رومیزی بی سیم شوپرد مدل SHUPERD 7MT

میکروفن شوپرد مدل 7MT از نوع میکروفون رومیزی بیسیم می باشد . از کاربردهای این میکروفن می توان در سیستم پیجینگ نام برد. میکروفن رومیزی SHUPERD 7M توسط باطری داخلی قلمی راه اندازی می شود و همچنین گیرنده آن توسط باطری داخلی شارژ می شود.نوع میکروفن کندانسر می باشد و کپسول داخلی خازنی استکنسول رومیزی میکروفن SHUPERD 7MTکنسول رومیزی این میکروفن بی سیم قابلیت تنظیم فرکانس صوتی را دارد و همچنین می توان حجم صدای خروجی را بوسیله ولوم های موجود برروی کنسول رومیزی تنظیم کرد.برای کارکرد بهتر و اطلاع اپراتور از فرکانس کاری میکروفون یک عدد صفحه نمایش برروی کنسول طراحی شده است.میکروفن بیسیم رومیزی شوپرد SHUPERD 7MT ساخت کشور چین می باشد و کارخانه سازنده این میکروفن را با برندهای مختلف تو..

0 تومان قیمت بدون مالیات: 0 تومان

میکروفن, سیم, آموزش, معرفی