تجهیزات لوازم پیجینگ

با توجه به صنعتی شدن جوامع و کاربرد روز افزون سیستم های صوتی، امروزه سیستم های صوتی معنای دیگری به خود گرفته اند و کارایی بسیار بیشتری دارند، در گذشته استفاده از این سیستم ها منعوت به صرف کردن هزینه های گزافی بود، جدا از آن ، امکان خرابی یا سوختگی در آنها به مراتب بیشتر از امروز بود، بگذرید بحث را با مثالی آغاز کنم:

در گذشته اگر در نظر داشتید تا یک بیمارستان یا اداره دولتی را به سیستم های صوت و پیجینگ مجهز کنید نیاز به ابزاری داشتید که بسیار بزرگ و پر هزینه بودند، برای این منظور از دستگاه های زیر استفاده می شد

میکسر و پیش تقویت کننده که در واقع قلب مجموعه و مرکز ورودی خروجی ها محسوب میشد، این قسمت تمامی صدا ها را به واسطه میکروفن یا ابزار دیگر دریافت میکرد و سپس به میکس و آماده سازی سیگنال های خروجی میپرداخت، اما از آنجایی که هنوز سیگنال ها به حد کافی قوی نبودند که آماده پخش باشند، می بایست یک مرحله دیگر را طی میکردند تا به طور کامل آماده پخش شوند، پس راهی قسمت بعدی، یعنی تقویت کننده اصلی یا همان پاورآمپلی می شدند تا یک بار دیگر سیگنال ها تقویت شوند و بعد از آن راهی بلندگو ها شوند. از دیگر قسمت های یک سیستم پیج میتوان به انواع پلیر ها اشاره کرد، شما نیاز داشتید تا برای پخش فایل های خود از طریق آمپلی ، یک دیسک پلیر به مجموعه تان اضافه کنید، همچنین نیاز به یک رادیو که قابلیت اتصال به میکسر را دارا باشد نیز داشتید تا بتوانید اذان یا سایر  برنامه های خود را از طریق باند ها پخش کنید.

عضو دیگری که قطعا به آن نیاز خواهید داشت، میکوفن خواهد بود. بدون شک سیستم های پیجینگ بدون میکروفن معنایی ندارند، برای این منظور میتوانید از میکروفن های مختلفی استفاده کنید، مانند میکروفن های دستی سیم دار یا بی سیم، حتی گاها از مکروفن های هدمیکی نیز برای این کار استفاده می شود، اما مرسوم ترین شکل آن که میتواند از نوع سیم دار یا بی سیم باشد، میکروفن های رومیزی هستند. این میکروفن ها معمولا علاوه بر کلید روشن و خاموش که میکروفن را آماده و یا غیر فعال میکند، یک شاسی دیگر نیز دارند که برای پیج های کوتاه استفاده می شود، بدین شکل که با نگه داشتن شاسی میکروفن فعال شده و با رها کردن آن میکروفن غیرفعال خواهد شد. حال که به اینجا رسیدیم بد نیست تا به عضوی دیگر از این خانواده پرجمعیت اشاره کنیم، آن قسمت زون سلکتور خواهد بود. زون سلکتور ها همان طور که از نام شان پیداست، برای انتخاب و مدیریت مناطق مختلف صوتی استفاده می شود، شما میتوانید به کمک این دستگاه، برای هر قسمت از محیط یک منطقه جداگانه تعریف کنید تا در زمان پیج بتوانید دقیقا بلندگو ها همان قسمت را فعال کنید یا همزمان همه را خاموش یا روشن کنید.

در نهایت همه این ابزار نام برده شده را می بایست در یک محل کنار هم جمع آوری نمود تا دسترسی به همه آنها ساده باشد و همینطور از طرفی بتوان از آنها به خوبی مراقبت و نگهداری کرد، برای این کار از رک های صوتی استفاده می شود که مانند یک کمد چند طبقه، همه ی قسمت های مختلف دستگاه مرکزی را در خود جای داده و به وسیله فن هایی که در آن تعبیه شده به خوبی آنها را خنک میکند.

بعد از همه ی این به این نتیجه میرسیم که استفاده از یک دستگاه پیج میتواند تا چه اندازه سخت و دشوار باشد، پس کلا از تصمیم خود منصف می شویم؛ اما... باید گویم که دیگر اینطور نیست!

امروزه با ورود دستگاه های پیج مرکزی تحت عنوان آمپلی های پیجینگ، این مشکلات به طور کامل حل شده اند و میتوان با صرف هزینه کمتر و بدون درد سر از این سیستم ها استفاده کرد. این سیستم ها به شکلی طراحی شده اند که تمام اعضای تشکیل دهنده آن رک صوتی غول پیکر را در یک دستگاه کوچک و قابل حمل به اندازه یک پاور آمپلی جمع آوری کنند و کاربردی به مراتب بیشتر نیز داشته باشند. دستگاهی که برای نمونه به شما معرفی میکنیم ، آمپلی پیجینگ JTR مدل PX-7500 نام دارد. این دستگاه که محصول کشور تایوان می باشد، دارای 5 زون بندی، 650 وات توان خروجی خالص ، ورودی AUX , USB , DVD می باشد. همچنین دارای محافظ داخلی بوده و مجهز به رادیو FM می باشد. و مهم تر از همه اینکه قیمت پائین تری نیز نسبت به یک رک بزرگ خواهد داشت.

البته ناگفته نماند که همه ی سیستم های پیجینگ با بلندگو نیاز دارند که عضوی ثابت برای مجموعه های پیجینگ محسوب می شود. بلندگو ها پیجینگ انواع مختلفی دارد، میتواند از نوع سقفی یا دیواری باشد که انتخاب اندازه و مدل آن  بستگی به فضا و البته سلیقه مشتری دارد. جدا از اینها در سیستم های پیج از یک سری بلندگو های دکوراتیو نیز استفاده می شود که به منظور کنترل صدا توسط مجری در نظر گرفته شده است.

 

نوآهنگ

با ما در تماس باشید 66043871 021 

هیچ کالای در این دسته بندی وجود ندارد.

سیستم, پیجینگ, صوتی, آموزش, معرفی