سیستم صوت بیمارستان

امروزه سیستم های صوتی کاربرد های بسیاری در اماکن مختلف دارند و معمولا هر سامانه اداری از یک خانواده صوتی در ساختارش استفاده می شود.بیمارستان ها یکی از اماکنی هستند که در طراحی خود از سیستم های صوتی پیجینگ و کنفرانس بهره می برند که به توضیح هریک از آنها خواهیم پرداخت.

سیستم پیجینگ بیمارستان

بدون شک همه ما حداقل یک بار با این سیستم ها برخورد داشته ایم و در بیمارستان صدایی منصوب به آنرا شنیده ایم، اما هیچوقت به ساختار آن شاید توجه نکرده باشیم، ساختاری که ما تنها حاصل آنرا لمس میکنیم.

عملکرد سیستم های پیجینگ از یک منبع صوتی یا منبع فرکانسی مانند میکروفن یا فلش مموری شروع می شود؛ این سیگنال که در ابتدا بسیار ضعیف هستند و امکان پخش ندارند، این سیگنال ها سپس راهی آمپلی فایر ها می شوند و در آنجا به وسیله آمپلی پیجینگ تقویت شده و در بلندگو ها قرار میگیرند که در این حال امکان پخش را خواهند داشت.

البته ناگفته نماند که این فرایند تنها زمانی صادق است که سیگنال دریافتی از میکروفن و یا منابع صوتی توسط آمپلیفایر تقویت شود.

آمپلی فایر نقش بسیار اساسی و مهمی در سیستم های پیجینگ و به طور کلی سیستم های صوتی دارند و به دو صورت اهمی و ولتی بلندگو های شمارا پشتیبانی خواهند کرد.معمولا در سیستم های پیجینگ از سیستم ولتی استفاده می شود، در این سیستم بلندگوها دارای ترانس مچینگ می باشند و همچنین سیگنال تویت شده توسط آمپلی فایر بوسیله یک ترانس به سیگنال ولتی 70 و یا 100 ولت تبدیل می شود.

یکی دیگر از ویژگی های بسیار اساسی در سیستم های پیج بیمارستان، دارا بودن تعداد مناسب زون بندی می باشد؛ معمولا یک بیمارستان به چند منطقه صوتی تفکیک می شود که نیاز است هر منطقه دارای خروجی صدایی ویژه ای باشد، برای مثال ولوم بلندگوی نصب شده در بخش،سالن انتظار و اتاق عمل باید متفاوت باشد که این ایده آل از طریق همین دستگاه ها ممکن می شود.

بخش مهم دیگر این مجموعه پیجینگ بلندگوها هستند که بخش نهایی پروژه محسوب می شود؛ خوشبختانه در این زمینه نیز دست طراحان به واسطه تنوع محصولات، اعم از بلندگوهای سقفی،ستونی و ... بسیار باز است و میتوانند کالای موردنظر را متناسب با محیط اجرایی پروژه انتخاب نمایند.

سیستم کنفرانس بیمارستان

جلسات آموزشی، تحلیل و مشاوره پزشکی از آن دسته جلسات اجتناب ناپذیر همه بیمارستان هاست که می بایست در یک بستر مناسب و ایده آل برگزار شود و از این نظر اهمیت ویژه ای خواهد داشت؛ در واقع تجهیزات کنفرانسی به همراه ابزار جانبی خود به همین من باب طراحی و روانه بازار شده اند.

یک سیستم کنفرانسی خوب، آن سیستمی است که به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربر باشد و با حداقل هزینه بهترین سطح  کیفی را ارائه کند.

سیستم ها کنفرانس از چند بخش اصلی که شامل، کنسول های میکروفن(ریاست و شرکت کننده) ، منبع تغذیه و بلندگو تشکیل می شوند؛ همچنین ابزار جانبی مانند ویدئو پرژکتور، ماژول، تخته هوشمند، مانیتور رو میزی و... کمک میکنند تا سیستم مورد استفاده شما هرچی بیشتر به هدف نهایی شما نزدیک تر شوند.

سیستم های کنفرانسی را به طور کلی میتوان به دو دسته آنالوگ و فول دیجیتال تقسیم بندی کرد.

سیستم های آنالوگ که به نسبت قابلیت های کمتری دارند و به طبع قیمت شان نیز پائین تر است تنها بای انتقال صوت بکار می روند، البته اگر شما با همین هدف این دسته از سیستم ها را انتخاب کنید نه تنها اشتباه نکرده اید، بلکه از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه تر خواهد بود.

سیستم های دیجیتال و فول دیجیتال علاوه بر قابلیت های سیستم های آنالوگ، چندین قابلیت مفید دیگر سیستم حضور غیاب، رای گیری، مترجم همزمان و البته مهم تراز همه پشتیبانی از دوربین های اتو تراک برخوردارند که طیف توانایی ها آنها را به طور چشم گیری افزون کرده است.

هیچ کالای در این دسته بندی وجود ندارد.

سیستم, صوت, بیمارستان, مقاله, پیجینگ