تعمیر میکروفن آمپلیفایر بلندگو

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2018/11/22 23:28:14 0 نظرات پیجینگ و صوت عمومی,سیستم صوت حرفه ای,

تعمیر سیستم صوت
سیستم های صوتی جهت مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و در بعضی از موردها جزء اصلی و جدایی ناپذیر می باشد که حتی خرابی این سیستم برای لحظه ای کوتاه مشکل آفرین خواهد شد از این رو تعمیر و نگهداری و سرویس این سیستم بسیار مورد اهمیت می باشد. برای مثال در مدارس جهت سخنرانی و اجرای برنامه ها، در مراکز خرید و ترمینال ها جهت پخش موزیک پس زمینه پیج و راهنمای مشتریان، در سالن های آمفی تئاتر و همایش جهت اجرای برنامه و سخنرانی، در سالن های کنفرانس جهت سخنرانی و پخش فایل های صوتی تصویری و .... در موارد ذکر شده خرابی سیستم صوت موجب بروز مشکلات بزرگی می شود و امکان برگزاری کنسل می شود. از این رو سیستم های صوتی اعم از میکروفن، میکسر، آمپلیفایر، باند، کابل های ارتباطی باید به طور مداوم سرویس و در صورت خرابی سریعا رفع گردد.


عیب یابی و خرابی سیستم صوت سالن جلسات
در سالن های کنفرانس سیستم صوت از میکروفن های کنفرانس شرکت کننده، میکروفن ریاست جلسه، منبع تغذیه، آمپلی فایر، باند، ماژول رومیزی، دوربین سالن جلسات و کابل های ارتباطی تشکل شده است.
خرابی در میکروفن ها می تواند ناشی از برد میکروفن کنفرانس در کنسول، معیوب شدن کپسول و یا فیش و کابل های ارتباطی باشد.
در منبع تغذیه یا همان مرکز کنترل عیب بوجود آمده به صورت جزئی مانند فیش های ورودی، کانکتورها و یا برق دستگاه است و در مواقع سوختگی قطعه و یا معیوب بودن برد دستگاه است.
اگر از سالم بودن منبع تغذیه و میکروفن های کنفرانس اطمینان حاصل کردید و در خروجی بلندگوهای میکروفون صدا وجود داشت اما در خروجی های باند صدایی نداشتیم عیب از آمپلی فایر و یا باند ها می باشد که باید بررسی و رفع عیب گردد.


عیب یابی و خرابی سیستم صوت سالن همایش و آمفی تئاتر
سالن همایش از سه بخش اصلی میکروفن، پاورمیکسر و باند تشکیل شده است. میکروفن ها می تواند به صورت سیمی و یا بیسیم باشد. در صورت بروز عیب و خرابی در میکروفن ها سیگنال ورودی در میکسر و یا پاور میکسر نخواهیم داشت و این موضوع قابل مشاهده برروی میکسر می باشد از طریق سیگنال ورودی.
اگر میکروفن ها سالم بود و چراغ PFL های میکسر روشن شد از سالم بودن آمپلی فایر مطمعن شوید و در مرحله آخر باندها را تست کنید. توجه کنید موارد فوق زمانی صدق می کند که تنظیمات دستگاه به طور کامل انجام شده باشد و تمام ولوم ها و کلید های مربوطه در حالت فعال باشد و همچنین کابل های ارتباطی از قبل بررسی و از لحاظ سالم بودن اطمینان داشته باشید.


عیب یابی و خرابی سیستم صوت ولتی
سیستم های صوتی ولتی انتقال سیگنال را به صورت ولتی توسط ترانس های مچینگ انجام می دهند.
سیستم های ولتی از بخش های مختلفی مانند میکروفن، پری امپ، تقویت کننده قدرت، رادیو، واحد اندازه گیری خروجی، پنل مانیتور، بلندگوی سقفی ستونی هورن و زون سلکتور خروجی و ... تشکیل شده است و هریک از بخش ها بر اساس نیاز داخل رک صوتی قرار می گیرد و جهت عیب یابی ابتدا باید از میکروفن که بخش اول و ورودی می باشد تا دستگاه زون سلکتور و بلندگوها که آخرین بخش از سیستم صوت ولتی می باشد بررسی شود.

 

ارسال نظر