سیستم صوت بیمارستان

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2019/07/04 18:03:20 0 نظرات پیجینگ و صوت عمومی,

انتخاب سیستم صوت
سیستم صوت به گروهای مختلف با کاربردهای متفاوت تقسیم می شود. در این مقاله قصد داریم سیستم های صوت ساختمانی را برای شما تشریح کنیم. منظور از سیستم های صوت ساختمانی تجهیزاتی می باشد که برای پخش موزیک پس زمینه، سخنرانی و پیج کردن مورد استفاده قرار می گیرد. 
برای داشتن صدا باید تجهیزات صوتی از جمله بلندگو، کابل، آمپلی فایر، میکسر، میکروفن کنار یکدیگر قرار گیرند و با هماهنگی بتوانند صدای با کیفیتی پخش کنند.
سیستم صوت بیمارستان
معمولا تجهیزات صوتی استفاده شده در بیمارستان ها برای پیجینگ و اطلاع رسانی می باشد. معمولا افرادی که به بیمارستان مراجعه می کنند دارای بیماری می باشند، پس طراحی صوت بیمارستان باید به گونه ای باشد که صوت پخش شده ملایم باشد تا موجب نارضایتی  مراجعه کنندگان نشود. پیشنهاد ما برای طراحی بلندگوهای بیمارستان از نوع سقفی توکار در صورت وجود سقف کاذب و یا کناف می باشد. بلندگوی سقفی توکار در سالن ها و اتاق های بیمارستان به صورت توکار نصب می شوند و سیم کشی آن نیز توکار می باشد تا از اسجاد ناهمگونی در سقف جلوگیری شود.
تعداد بلندگوهای مورد استفاده در سیستم های صوتی بیمارستان با توجه به ابعاد سالن و اتاق و همچنین ارتفاع سقف و جنس مواد ساختمانی طراحی و انتخاب می شود. این بلندگو سقفی می تواند از نوع بلندگوهای سقفی ساده فول رنج و یا بلندگو سقفی تووی باشد. بلندگوی سقفی تووی از دو بخش ووفر و تیوتر تشکیل شده است که دارای کیفیت پخش بالایی می باشد در حالی که بلندگوهای فول رنج فقط از یک عدد بلندگو با قابلیت پخش صداهای با فرکانس میانی تشکیل شده است.
اگر سقف سالن ها و اتاق بیمارستان از نوع ساده بود و امکان نصب بلندگو سقفی توکار نبود باید از بلندگوهای ستونی و یا همان دیواری استفاده کرد. بلندگوهای ستونی برروی دیوار و یا ستون به صورت عمودی و افقی نصب می شود. برای محوطه بیرون نیز از بلندگوی ستونی ضد آب برای پیجینگ و اطلاع رسانی استفاده می شود.
برای سیم کشی بلندگوهای بیمارستان در صورتی که مسیر طولانی می باشد و یا کابل بلندگو از کنار سیم های برق عبور می کند پیشنهاد می شود از کابل باند شیلد دار استفاده شود. شیلد موجود در این کابل ها از سیگنال صوتی در برابر نویز جلوگیری می کند.
از دیگر تجهیزات صوتی بیمارستان ولوم کنترل بلندگو می باشد. این ولوم کنترل ها مانند پریز به صورت توکار در هر بخش و یا ایستگاه پرستاری نصب می شود تا از این طریق بتوان صدای هر قسمت و یا بلندگو را به صورت مجزا کنترل کرد.
تمامی بلندگوها و ولوم کنترل جهت راه اندازی با کابل به رک صوتی بیمارستان متصل می شوند. داخل رک صوتی بیمارستان از تقویت کننده قدرت صوتی، میکسر، مدار آژیر خطر و ... استفاده شده است. از بخش های اصلی رک صوتی تقویت کننده قدرت و یا همان آمپلی فایر می باشد. انتخاب آمپلی فایر با بعداز انتخاب بلندگوها انجام می شود توان خروجی آمپلی فایرها متفاوت می باشد هرچه تعداد و وات بلندگوهای نصب شده بیشتر باشد توان آمپلی فایر انتخابی نیز باید زیاد باشد. آمپلی فایرهای صوتی پیجینگ دارای کلاس کاری AB,B و C می باشد. وجود میکسر در رک صوتی دسترسی ها برای ورودی و خروجی و همچنین کنترل و تنظیم فرکانس های صوتی کمک زیادی می کند.
در پاور میکسرهای به روز جهت نصب داخل رک صوتی دیگر نیازی نیست هریک از تجهیزات مثل میکسر، تقویت کننده، مدار پیش زنگ و آژیر خطر، رادیو و... به صورت مجزا تهیه و نصب شود. در پاور میکسرهای جدید تمام موارد ذکر شده به صورت هماهنگ داخل یک پک نصب شده است  از مزیت های پاور میکسر پیجینگ کاهش فضای رک صوتی ، برروی مشکل کمتر ناشی از سیم کشی و همچنین بالارفتن سرعت عملکرد می باشد.
میکروفن سیستم پیجینگ بیمارستان جهت پیج کردن و یا اعلام برنامه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این میکروفون ها می توانند از نوع سیم دار و یا بیسیم باشند. در مدل های میکروفن بیسیم ارتباط میکروفن با آمپلی فایر از طریق وایرلس انجام می شود و در میکروفن های سیم دار این ارتباط بوسیله کابل میکروفن صورت می گیرد. از پر کاربردترین میکروفن ها در سیستم پیجینگ بیمارستان میکروفن رومیزی می باشد، میکروفن رومیزی دارای کنسول و بدنه میکروفن با قابلیت تعغیر جهت دهنی میکروفون است. در برخی از مدل خای میکروفن رومیزی برروی کنسول علاوه بر کلید روشن/خاموش از کلید پیش زنگ نیز استفاده می شود. کلید پیش زنگ یا همان دینگ دانگ قبل از پخش پیام توسط اپراتور مورد استفاده قرار می گیرد. محل قرار گیری میکروفن معمولا در تلفن خانه و یا ایستگاه پرستاری می باشد.
برای طراحی بهترین سیستم صوت بیمارستان و درمانگاه با ما در تماس باشید.

 

ارسال نظر