میکروفن سالن کنفرانس

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2018/09/04 16:21:14 0 نظرات سیستم کنفرانس,

سیستم کنفرانس
تا به حال مقالات بسیار متنوعی درباره سیستم های کنفرانس ارائه کردیم و در هریک از آنها به شکل جزئی و کلی درباره ی این مجموعه ها صحبت کردیم، در مقاله پیش رو قصد داریم بعد از یک معرفی اجمالی از این سیستم ها، به قسمت هایی که شاید در مقالات قبلی کمتر به آنها اشاره شده بپردازم.
سیستم های کنفرانس یا سالن های جلسات مجموعه ای را تشکیل  می دهند که وظیفه آن ایجاد ارتباط بین اعضای یک جلسه می باشد، این ارتباط میتواند از نوع صوتی و هم از نوع تصویری باشد. در سالن های بزرگ به دلیل ازیاد جمعیت و همینطور گستردگی فضای برگزاری جلسه، ایجاد ارتباط کلامی سخت خواهد بود، همینطور ممکن است به دلیل تراکم بالای جمعیت، امکان ایجاد ارتباط تصویری نیز میسر نباشد، از طرفی این سیستم ها کاربرد های بسیار متنوعی دارند که امروز بیش از قبل به چشم میخورد که  میتوان به کمک آنها یک جلسه را به شکل خیلی بهتری اداره کرد. این جلسات همیشه حالت مشورتی نخواهند داشت و بسیار دیده شده که از این سیستم ها و سالن ها برای برگزاری کلاس های آموزشی نیز استفاده می شود، همینطور گاهی بستری می شود برای ارائه یک طرح، پس می بایست ابزاری ارائه نمود تا هرکی از این کاربری ها به شکل مطلوبی ثمر بخش باشد.
حال به معرفی قسمت های اصلی یک مجموعه کنفرانسی میپردازیم:
قبل از هرچیزی لازم است اشاره کنیم که سیستم های کنفرانس به دو خانواده بزرگ که دیجیتال و آنالوگ نام دارند دسته بندی می شوند. مجموعه های آنالوگ از پیچیدگی و قابلیت های کمتری برخوردارند و در عوض قیمت کمتر و نصب آسان تری هم دارند، اما سیستم های دیجیتال و فول دیجیتال به ویژه امروزه در رقابت تنگاتنگی از امکانات و قابلیت های جدید قرار دارند که آنها را در تراز بالاتری نسبت به نوع آنالوگ قرار می دهد. شاید اصلی ترین مزیت این سیستم های دیجیتال و فول دیجیتال ، پشتیبانی گسترده از ابزار جانبی باشد که در ادامه به آن اشاره خواهیم نمود.
یک سیستم کنفرانس یا سالن جلسات از تعدادی کنسول میکروفن تشکیل می شود که در هر سری یک کنسول ریاست و مابقی شرکت کننده خواهد بود؛ تفاوت این دو کنسول در میزان فرماندهی و فرمانپذیری آنهاست، میکروفن های ریاست این قابلیت را دارند تا سایر میکروفن های شرکت کندده را کنترل و مدیریت کنند.
همه ی این میکروفن ها برای راه اندازی به یک منبع تغذیه متصل می شوند که در واقع قلب این مجموعه محسوب خواهد شد. این سیستم ها از آنجایی که بخش عمده ای از خود را به میکروفن ها اختصاص می دهند، طبیعتا به بلندگو نیز نیاز دارند و برای اتفاقا به بلندگو های خوبی هم نیاز دارند، چرا که کیفیت صوت در این سالن ها اهمیت بسیار ویژه ای دارند ، پس برای شان بلندگو های دکوراتیو را پیشنهاد میکنیم که هم از نظر توان و هم با توجه با دارای بودن تکنولوژی 2way ، از نظر کیفیت در سطح بسیار بالایی قرار دارند. معمولا در سیستم های کنفرانسی، کابل کشی و تامین کننده قدرت را از نوه اهمی انتخاب میکنند. منابع اهمی از کیفیت بهتری نسبت به همتای ولتی خود بهرمندند و تنها محدودیت آنها در متراژ کابل کشی می باشد که با توجه به محدود بودن فضای اتاق، از این بابت مشکلی نخواهد بود.
یکی دیگر از بخش های حائز اهمیت در این مجموعه ها بخش لوازم جانبی می باشد که شاید خیلی به آنها اشاره ای نشود. معروف ترین آنها که اکثرا با آن آشنایی داریم، دوربین ها هستند که به نوعی مرز بین آنالوگ و دیجیتال را مشخص میکنند. سیستم های دیجیتال و فول دیجیتال با توجه به پشتیبانی از این دوربین ها امکان مستندد سازی تصویر جلسه را برای مصرف کنندگان آن به ارمغان آوردند که به واقع تحفه ای گران بها به شمار میرود. البته ناگفته نماند که این دوربین ها میتوانند از نوع رباتیک و یا همان اتوتراک نیز باشند که امکان برنامه ریزی آنها به واسطه منبع تغذیه و به کمک کامپیتور های PC فراهم شده است. این برنامه ریزی کمک میکند تا دوربین یا بهتر بگوییم، دوربین ها، به شکلی هوشمند و بدون دخالت اپراتور، پوشش کاملی از فضای برگزاری جلسه ارائه کنند.
از  دیگر ابزار جانبی مهم و پرمصرف میتوان به پنل های VSP یا همان ماژول های رومیزی اشاره نمود که دسترسی سریع و آسان شما را به پورت های مصرفی، اعم از NETWORK , AUX , HDMI , VGA , POWER , LAN مهیا میکند.
مورد دیگر DATA ها و ویدئو پرژکتور ها هستند که امروزه جایگاه بسیار محکمی در بین مصرف کننگان سیستم های آموزشی دارند، همینطور برد های هوشمند و تاچ ، پنل های وایرلس محیطی و سایر لوازم که تجربه اثبات میکند هریک میتواند در جایگاه مناسب خود، بسیار پر منفعت باشند.
 

ارسال نظر