انتخاب سیستم صوت سالن جلسات

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2018/05/15 15:32:43 0 نظرات

به احتمال زیاد تمام ارگان های دولتی، خصوصی و طراحان سالن جلسات به این نتیجه رسیده اند که سیستم کنفرانس یکی از اصلی ترین گزینه های سالن جلسات محسوب می شود. و تاثیر آن بر خروجی کار بسیار مهم و مشهود است. بعلاوه به دلیل گستردگی شهر نشینی و کمبود فضای مناسب در بخش های مختلف و نیاز به آرامش و سکوت در فضاهای پر تراکم سالن های جلسات نقش خود را به خوبی ایفا می کنند.
همچنین در سالن های اجتماعات به دلیل محدودیت فضا و نزدیکی باند به میکروفن نمیتوان از سیستم صوت عادی استفاده کرد زیرا باعث فیدبک(برگشت صدا)، ایجاد نابسامانی و همچنین عدم تسلط مدیرجلسه به روند برگزاری جلسه می شود. راحتی و عدم خستگی از دیگر عوامل مهمی است که در زمان استفاده طولانی مدت از سالن جلسات مورد توجه قرار می گیرد.
میکروفن های کنفرانس خیلی خوب می توانند در سالن های اجتماعات به کار بیایند اما این راه حل پایانی نیست، شما باید نوع سیستم کنفرانس را با توجه به نیاز و تعداد شرکت کنندگان در جلسه انتخاب کنید.
انواع میکروفون کنفرانس سالن جلسات
تجهیزات صوتی کنفرانس عمدتا از میکروفون های رومیزی، مرکز کنترل(منبع تغذیه)، کابل های ارتباطی و بلندگوها تشکیل می شود و با توجه به نیاز تجهیزات جانبی درنظر گرفته می شود.
سیستم های کنفرانس به دو دسته کلی آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شود البته برخی از طراحان سیستم صوت کنفرانس آن را به چهاردسته؛ آنالوگ-نیمه دیجیتال-دیجیتال و فول دیجیتال تعریف میکنند.
میکروفن کنفرانس آنالوگ یا دیجیتال؟
میکروفن های کنفرانس آنالوگ از چند بخش ساده تشکیل شده است و معمولا در فضاهای کوچکتر و بیشتر جنبه سخنرانی دارد و گاهی اوغات از رکوردر صدا جهت ضبط سخنرانی های جلسه استفاده می شود. در این سیستم به ازای هر شرکت کننده در جلسه یک میکروفن اختصاص می یابد و این میکروفن ها از طریق کابل های مخصوص کنفرانس به منبع تغذیه جهت پشتیبانی از میکروفن ها متصل می شود.
در میکروفن های کنفرانس دیجیتال تکنولوژی به روزتری استفاده شده است و دسترسی ها و امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می گیرد. این سیستم معمولا در سالن های کنفرانس بزرگتر و کلاس های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد. در بازار مدل ها و مارک های متفاوتی از سیستم کنفرانس موجود می باشد و این میکروفن ها از لحاظ قیمت و امکانات با یکدیگر متفاوت می باشند. در ساده ترین حالت مدل های دیجیتال می توان ورودی دوربین اتوتراک در منبع تغذیه اشاره کرد. نحوه کار این سیستم به این گونه است که برای هر میکروفن id خاصی تعریف می شود و با روشن شدن میکروفن دوربین به طور اتوماتیک به سمت سخنران تعغیر زاویه داده و شروع به فیلمبرداری به صورت اتوماتیک می کند. در مدل های پیشترفته تر (فول دیجیتال) سیستم های کنفرانس امکاناتی مانند سیستم رای گیری، حضورغیاب، صفحه نمایش، قابلیت برنامه ریزی با کامپیوتر و غیره اضافه شده است.
معمولا بیشترین مشکلاتی که کاربران با سیستم کنفرانس دارند وجود نویز ناشی از موبایل و سایر تجهیزات الکترونیکی می باشد که این نویز با سیگنال اصلی ترکیب شده و موجب اختلال در سیستم سخنرانی می شود. این نویز میتواند در دراز مدت بدلیل فرسوده شدن قطعات الکترونیکی داخل میکروفن بیشتر شود. از دیگر مشکلات تجهیزات کنفرانس عدم توانایی کپسول های میکروفون در دریافت کامل صدای سخنران در جلسه باشد و این عیب موجب می شود تا سخنران با صدای بلندتری صحبت کند که موجب آزردگی در سخنران می شود.
راه حل حذف نویز در سیستم کنفرانس
در انتخاب سیستم های کنفرانس در سالن جلسات دقت کنید تا قطعات و برد میکروفن و مرکزکنترل(منبع تغذیه) از سیتم به روز SMD باشد زیرا در قطعات الکترونیکی قدیمی فرسودگی ناشی از قطعاتی مثل خازن در طول زمان باعث به وجود آمدن نویز(صدایی شبیه باد) در سیستم می شود. روش دوم حذف نویز استفاده از تکنولوژی جدیدSHUNT CONFERANCE  در سیتم های کنفرانس است. این سیستم بین هر میکروفن قرار می گیرد و نویز ناشی از امواج و کابل بین میکروفن ها را به طور کامل حذف می کند.

ارسال نظر