تعریف پاور میکسر پیجینگ

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2018/05/07 19:04:10 0 نظرات پیجینگ و صوت عمومی,

همه ابزارآلات صوتی اعم از بلندگو برای راه اندازه به یک منبع تغذیه نیاز دارند که به آمپلی معروف اند؛ در حقیقت هر آمپلی یا پاور میکسر از دو بخش پـاور و مـیکسر تشکیل می شوند که هریک وظیفه ای جداگانه را انجام می دهند، این دو بخش هم به صورت جدا از هم و هم به صورت یکی شده در بازار موجود می باشند که میتوان آنها را جدا جدا تهیه نمود.
وظیفه هریک با دیگری متفاوت است؛ ابتدا به توضیح میکسر خواهیم پرداخت.
میکسر: بخش ورودی دستگاه می باشد و تمامی تولید کنندگان سیگنال های صوتی مانند میکروفن و پخش کننده ها به این قسمت متصل می شوند، شما به کمک ابزار طراحی شده در این بخش میتوانید صدا ها را تنظیم و یا کم و زیاد کنید و در نهایت آنها را با یکدیگر میکس کرده و راهی بخش پاور بکنید.
پاور: پاور وظیفه دارد سیگنال های دریافتی از مکیسر را به اندازه نیاز باند ها پسیو تقویت کند تا مناسب پخش باشند، چرا که سیگنال ها در همان ابتدای کار به قدری ضعیف هستند که قابل پخش نیستند. پاور ها خود دارای اندازه های مختلفی می باشند و هریک به میزانی مشخص میتواند توان در اختیار شما قرار دهد، برای مثال 700 وات در 2 اهم و 350 وات در 4 اهم.
با توجه با توضیحات داده شده شاید برای شما جای سوال باشد که چرا بلندگو ها اکتیو نیازی به امپلی ندارند و میتوانند مستقیما به میکسر یا یک پخش کننده صوتی متصل شوند؟
پاسخ این است که بدون استثنا همه ی سیگنال های صوتی نیاز به تقویت دارند و در بلندگو های اکتیو هم غیراز این نیست، اما در باند های اکتیو یک آمپلی داخلی وجود دارد که توان مورد نیاز باند را تامین میکند و دیگر نیازی به بخش پاور نیست.
آمپلی ها نیز در شکل و اندازه بسیار متفاوت اند، برخی به شکل صندوقی و برخی به شکل تخت می باشند، برخی نیز مخصوص استفاده های پیجینگ می باشند و به مراتب پاور های ضعیف تری دارند.
پاورمیکسر های تخت که معمولا از توان های خوبی برخوردارند نیز در بعضی مواقع دچار کمبود توان خواهند شد، چرا که از این دستگاه ها معمولا برای تغذیه باند های بزرگ پسیو استفاده می شود که توان ورودی بالایی را می طلبند که در این صورت میتوان از پاور آمپلی های کمکی استفاده کرد و با اتصال آن به پاور میکسر اصلی، توان مورد نیاز را تامین کرد، حتی در بعضی مواقع برای تامین این توان از چند پاور آمپلی در کنار یکدیگر نیز استفاده می شود؛ لازم به ذکر است که این پاور ها قابلیت اتصال به میکسر ها را نیز دارند و همچنین اتصال به آمپلی های پیجینگ؛ با وجود کوچک و کم توان بودن بلندگو های پیج، در برخی پروژه های عظیم که تعداد بلندگو ها پر شمار می شوند، از این پاور ها نیز کمک گرفته می شود.
آمپلی های پیجینگ امروزه جایگزین رک های غول پیکر و سنگین شده اند که میتوان با هزینه به مراتب کمتر آنها را تهیه نموده و از امکانات پر شمار آنها از جمله امکان زون بندی استفاده کرد.

 

ارسال نظر