سیستم پیجینگ

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2018/05/20 19:16:30 0 نظرات پیجینگ و صوت عمومی,

وقتی صحبت از پیج به میان می آید همه ما یاد صدای اپراتوری خواهیم افتاد که در حال صدا زدن یک شخص خاص یا یک اعلام همگانی می باشد، پس عنصر اصلی در این عملیات در واقع میکروفن ها هستند.
میکروفن های پیجینگ میتوانند اشکال مختلفی داشته باشند، چرا که در حالت های مختلفی نیز به کار بسته می شوند، اما چیزی که اهمیت دارد این است که میکروفن مورد استفاده مناسب شرایط ما باشد تا با کمترین زحمت بتوان از آن استفاده کرد.
حال با اشاره به چند مثال انواع آن را ذکر خواهیم کرد
فرض کنید شما اپراتور بخش پرستاری یک بیمارستان هستید یا یک سخنران در یک سالن همایش
فرض کنید اپراتور یک شبکه تلفن همراه هستید یا سخنران یک برنامه تلویزیونی
میبینید که هریک از این شرایط نیازمند یک نوع خاص از میکروفن ها هستند که به ترتیب عبارتند در میکروفن رومیزی، میکروفن دستی، میکروفن هد میکی، میکروفون یقه ای
اگرچه وظیفه ی اصلی همه ی آنها یکسان است، اما هریک مناسب شرایط خاص خود ساخته می شوند و با امکانات خاصی که در خود دارند، استفاده را برای کاربر به مراتب سهل تر خواهند کرد.
ابتدا از مدل دستی شروع میکنیم:
این مدل را بسیار دیده ایم، در مراسم های عزاداری، کنسرت ها، حتی در مدرسه، شاید خودمان هم بار ها از آن استفاده کرده باشیم؛ این سری از میکروفن ها دارای مدل های بی سیم و سیم دار زیادی هستند و با توجه به کیفیت و دقت ساخت شان در پروژه های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند.
مدل بعدی که بررسی میکنیم مدل های هدمیکی هستند؛ این مدل ها مانند هدفون روی گوش و جلو دهان قرار میگیرند و نیازی به دخالت دست ندارند، این حالت هندزفری سبب می شود تا بتوان همزمان از هر دو دست استفاده کرد، درست مانند اپراتور های تلفن همراه که همزمان از کامپیوتر نیز استفاده میکنند.
از انواع دیگر میکروفن ها میتوان به مدل های یقه ای اشاره کرد، از این نوع میکروفن معمولا برای سخنرانی های طولانی و برنامه های تلویزونی استفاده می شود چرا که با وجود اندازه بسیار کوچک و وزن ناچیز هیچ مزاحمتی برای شخص سخنران ایجاد نمیکنند، از این نوع میکروفن همچنین برای اقامه نماز توسط پیش نماز استفاده میگردد.
و اما دسته آخری که به آن اشاره میکنیم، میکروفن های رومیزی هستند، این میکروفن ها مخصوص باجه های پیج هستند، روی این کنسول ها معمولا چند کلید تعبیه شده است که برای قطع و وصل کردن میکروفن به کار می رود، یک کلید که حالت شاسی طوری دارد برای وصل موقت میکروفن می باشد و کلید دیگر برای قطع و وصل دائمی؛ از این کلید معمولا برای سخن رانی های طولانی استفاده می شود.
میکروفن های رو میزی علاوه بر این ویژگی ها، به دلیل دارا بودن بدنه گردن غازی به سادگی در تمامی جهات تنظیم می شوند و این موضوع کمک میکند تا به راحتی مقابل شخص سخنران قرار بگیرد.
میکروفن های رومیزی همچنین میتوانند به صورت بی سیم نیز مورد استفاده قرار بگیرند؛ فراموش نکنید از موارد بسیار مهم در میکروفن های رو میزی، وجود یک کپسولی قدرتمند می باشد.

ارسال نظر