بلندگوی-پیجینگ-سقفی

اگر شما هم یکی از مصرف کنندگان یا فروشندگان سیستم های صوتی بخصوص سیستم های پیجینگ باشید، قطعا میدانید که یکی از پررنگ ترین نقش های این مجموعه به بلندگو های سقفی تعلق میگیرد. بلندگو های سقفی به دلیل ساختار خاص خود و تنوع در توان، در پروژه های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند.
بلندگو های سقفی نیز مانند همه ی بلندگو ها به دو گروه اهمی و ولتی تقسیم می شوند؛ از بلندگو ها اهمی علی رغم کیفیت بسیار مطلوبی که دارند در بسیاری از پروژه ها نمیتوان استفاده کرد و علت آن افت امپدانس در سیم کشی های طولانی می باشد، اما برای قسمت های کوچک که بلندگو ها فاصله زیادی از آمپلی ندارند و سیم کشی ها محدود است، بدون شک گزینه بسیار مناسبی هستد.
به همین منظور و برای پوشش ضعف بلندگو های اهمی، بلندگو های ولتی به بازار آمدند که با دارا بودن ترانس مچینگ داخلی، میتوان آنها را به کمک خروجی آمپلیفایر تغذیه نمود و در سیم کشی ها طولانی دچار افت ولتاژ نخواهند شد؛ علاوه بر این مزیت دیگری نیز این بلندگو ها دارند و آن سری کردن بلندگو هاست، با این ترفند استفاده از سیم ها مقرون به صرفه تر خواهند شد.
بلندگو های سقفی همچنین در دسته بندی دیگری نیز قرار میگیرند و آن گروه 2way و فول رنج می باشد.
بلندگو های 2way آن دسته از بلندگو هایی هستند که با دارا بودن تیوتر و ووفر مجزا امکان تفکیک اصوات به دو طیف ریز فرکانس و بلند فرکانس یا همان صدای زیر و بم را فراهم می سازند، بدین صورت شما میتوانید در نهایت صدای شفاف تر و با کیفیت تری را دریافت کنید؛ این موضوع زمانی اهمیت میابد که شما پروژه ای با ماهیت و هدف گذاری پخش موزیک را به دست میگیرید، آن زمان این سری از بلندگو ها ارزش دوچندانی خواهند یافت.
اما بلندگو های فول رنج چیست؟؟
بلندگو های فول آن دسته ای هستند که مانند سری 2way ووفر و تیوتر جداگانه ندارند و از نظر قیمت نیز در سطح پائین تری قرار دارند، این بلندگو ها مناسب پروژه هایی هستند که به منظور پیجینگ راه اندازی می شوند و کیفیت صوت در آنها اهمیت چندانی ندارد و هدف هشدار یا اطلاع رسانی است؛ مانند سیستم هایی که در سالن های بیمارستان یا ادارات مختلف به کاربرده می شود.
بلندگو های سقفی از نظر فیزیکی و نصب دارای دو حالت توکار و روکار نیز می باشند؛
بلندگو های توکار که معمولا پرفروش تر هستند طوری طراحی شده اند که داخل سقف کاذب قرار میگیرند و تنها فضایی به اندازه یک هالوژن اشغال میکنند، البته ناگفته نماند که قطر برش آنها متفاوت است و در بازه ای بین 6 تا 23 سانت تولید می شوند؛ اصولا بلندگو های قوی تر و پرتوان تر به دلیل مگنت بزرگتری که دارند، وزن و اندازه بزرگتری نیز دارند.
اما بلندگو های سقفی روکار برای اماکنی طراحی میشوند که درآنها سقف کاذب وجود ندارد، این بلندگو ها خود دارای محفظه نگهدارنده اند و روی سقف پیچ می شوند، این بلندگو ها نیز از نظر کیفیتی با بلندگو های تو کار برابرند و تفاوت آنها تنها در شکل فیزیکی آنهاست.

در کل بلندگو های سقفی با تنوع و انعطاف پذیری بالایی که دارند توانسته اند سیل عظیمی از مصارف پیجینگ را به خود اختصاص دهند.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

خرید فروش بلندگو سقفی

تضمین کیفیت محصول

کالای اصلی

 ORGINAL 100%

  • مدل کالا: بلندگو سقفی
  • موجودی: در انبار
  • 0 تومان
  • قیمت بدون مالیات: 0 تومان

جهت دریافت قیمت تماس حاصل فرمایید

برچسب ها: بلندگو سقفی, یاسپیکر سقفی یاماها, باندایران-بلندگو سقفی مزدک, بلندگو سقفی JTRبلندگو سقفی, JBL, بلندگو سقفی ایرانی, ژاپنی, تایوانی