معرفی انواع میکروفن سیمدار و بیسیم

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2022/04/24 15:46:49 0 نظرات سیستم صوت حرفه ای,

مسلما در حال حاضر مدل های بسیار زیادی از انواع میکروفن در بازار های داخلی ایران موجود است. انواع میکروفن سیمدار و بیسیم، هر کدام کاربرد های خاص خود را دارند. جالب است بدانید که این محصولات باعث شده اند تا اتفاق های مختلف خیلی راحت تر صورت گیرند. در هر صورت، اگر شما هم به دنبال خرید انواع میکروفن سیمدار و بیسیم همچون میکروفن یقه ای و میکروفن هدستی هستید، حتما باید به یک سری نکات خاص توجه داشته باشید. چرا که همه میکروفن ها یک ویژگی واحد نداشته و انواع مختلف میکروفن، ویژگی ها و امکانات مختلفی می توانند داشته باشند. انواع میکروفن را بر اساس نوع اتصال به دو دسته میکروفن سیم دار و میکروفن بی سیم طبقه بندی می کنیم. هر کدام از این مدل ها، برای یک بودجه خاص مناسب هستند.

معرفی انواع میکروفن با سیم مثل میکروفن یقه ای

همانطور که در قسمت های قبل تر هم به این مسئله مهم اشاره کردیم، انواع میکروفن سیمدار و بیسیم محصولات مهم و کاربردی هستند که در دسته بندی های مختلفی به فروش می رسند. هر کدام از این دسته بندی ها یک سری ویژگی های خاص دارند. اولین مدلی که در این مقاله آن را بررسی می کنیم میکروفن های با سیم هستند. این مدل از میکروفن قیمت پایین تری در مقایسه با مدل های بی سیم دارد. چرا که در ساخت و طراحی این محصول جالب و با ارزش، شرکت های تولید کننده از تکنولوژی وایرلس استفاده نمی کنند. البته، با سیم بودن به این معنا نیست که این محصول کیفیت مناسبی نداشته و شما نمی توانید از آن استفاده کنید! شما با خیال راحت می توانید از انواع میکروفن سیم دار در موقعیت های مختلف استفاده نمایید.

از جمله محصولاتی که در این دسته بندی قرار می گیرند می توان به میکروفن یقه ای و میکروفن هدستی اشاره کرد. دیگر مدل خاص از انواع میکروفن که آن هم محبوبیت بالایی به دست آورده است، مدل های رومیزی می باشد. میکروفن های رومیزی با سیم هم در سیستم های خانگی کاربرد داشته و هم شما می توانید از آنها در سالن های کنفرانس استفاده کنید. با اینکه نوع اتصال میکروفن های بیسیم بهتر است اما، همچنان مدل های سیم دار به عنوان رایج ترین مدل میکروفن در سراسر ایران شناخته شده اند.

میکروفن سیمدار و بیسیم

معرفی انواع میکروفن بی سیم

میکروفن های بیسیم دیگر محصولات محبوب در ایران به حساب می آیند. این مدل از میکروفن معمولا قیمت بالایی دارد ولی، با حذف سیم مشکلات زیادی هم حذف شده است. مثلا، میکروفن های سیم دار می توانند حاوی مقدار کمی نویز باشند. این امر، به علت وجود سیم و مقاومت سیم می باشد. ولی، در مدل های بی سیم به علت حذف این عامل مشکل ساز دیگر نویز هم به طور کامل حل شده است. میکروفن های بی سیم می توانند شکل ها، ابعاد و اندازه های مختلفی داشته باشند. آنها همیشه خیلی بزرگ نبوده و گاهی اوقات می توانند اندازه های کوچک تری نیز داشته باشند. ولی، در هر صورت اگر شما هم قصد خرید انواع میکروفن به خصوص میکروفن های بی سیم را دارید، باید به دنبال بهترین فروشگاه ها باشید.

از جمله محصولاتی که در دسته بندی میکروفن های بی سیم قرار می گیرند می توان به میکروفون یقه ای وایرلس و میکروفن گیمینگ وایرلس اشاره کرد. البته، این محصول معمولا توسط استریمر ها و افراد حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد. عمده استفاده مردم عادی از میکروفن های با سیم می باشد. برند های زیادی هم در زمینه طراحی و ساخت انواع میکروفن سیمدار و بیسیم فعالیت می کنند ولی، اگر شما هم قصد خرید دارید نباید به برند خیلی توجه داشته باشید. برند ها تاثیرات زیادی را بر روی قیمت و کیفیت می گذارند ولی، مهم ترین فاکتوری که شما به عنوان یک خریدار باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید بودجه نهایی شما می باشد.

از انواع میکروفن سیمدار و بیسیم کدام مدل را تهیه کنیم؟

این سوال از جمله سوال هایی است که شاید برای شما هم به وجود بیاید. انواع میکروفن سیمدار و بیسیم، محصولات رایجی هستند که استفاده از هر دو آنها در کشور ما رایج می باشد. ولی، در اولین و مهم ترین مرحله شما باید بودجه تان را انتخاب کنید. شما باید ببینید حداکثر مبلغی که می توانید برای یک میکروفن هزینه کنید چقدر است. هنگامی که شما بالا ترین حد بودجه خود را مشخص کردید، وقت تحقیق است. مسلما با هر بودجه ای چند صد انتخاب مختلف در جلوی پای شما قرار گرفته است که هر کدام از این انتخاب ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. در صورتی که شما به زیبایی و شکیل بودن سیستم و ستاپ خود اهمیت می دهید، استفاده از مدل های بی سیم به شما توصیه می شود. این محصولات سیم نداشته و در نتیجه، زیبایی را بهم نمی ریزند.

ولی، در صورتی که شما به تعویض باتری و شارژ کردن میکروفن علاقه خاصی ندارید، خیلی راحت می توانید از انواع میکروفن با سیم استفاده کنید. میکروفن های با سیم خیلی شما را اذیت نمی کنند. شما می توانید با استفاده از ابزار های مخصوص مدیریت کابل، کابل آنها را جمع نمایید تا جلوی چشم شما نباشند. پس، شما باید با توجه به بودجه و نیاز های اصلی تان یکی از انواع میکروفن سیمدار و بیسیم را انتخاب کنید.

جهت مشاوره قبل از خرید می توانید با مهندسین صوت نوآهنگ تماس گرفته و اطلاعات لازم را در مورد میکروفن کسب کنید

میکروفن سیمدار

 

 

 

ارسال نظر