میکروفن رومیزی

نوشته شده توسط مدیریت سایت 2020/05/07 15:09:26 0 نظرات سیستم کنفرانس,

میکروفن رومیزی

میکروفن از تجهیزات صوتی می باشد که وظیفه دریافت صدای سخنران را دارد. یکی از این میکروفن ها میکروفن رومیزی می باشد. میکروفن رومیزی به دو دسته کنفرانسی و پیجینگ تقسیم می شود که هر دو این میکروفن ها به صورت رومیزی قرار می گیرند. پایه یا همان کف میکروفن رومیزی را کنسول می نامند.

از آنجایی که میکروفن رومیزی جهت دریافت سیستم صوت بکار می رود، کیفیت و شدت دریافت بسیار مهم می باشد. جهت بالا رفت حساسیت میکروفن برای دریافت صوت سخنران مخصوصا از فاصله 20 تا 40 سانتی متری از گپسول خازنی در ساخت دهنی میکروفن های رومیزی استفاده می کنند. گپسول های خازنی از لایه های کاغذی شکل تشکیل شده اند و برای راه اندازی آن نیاز به تغذیه که عموما باطری و یا آداپتور می باشد استفاده می شود.

میکروفن رومیزی پیجینگ

از تجهیزات اصلی صوت میکروفن رومیزی پیجینگ می باشد. میکروفن رومیزی از پایه ای تشکیل شده است که دارای برد الکترونیکی می باشد و کار تغذیه میکروفن را با باطری و یا آداپتور انجام می دهد.

در برخی از مدل های میکروفن رومیزی پیجینگ علاوه بر کلید روشن/خاموش از یک عدد کلید پیش زنگ نیز استفاده شده است. با استفاده از کلید پیش زنگ می توان زنگ آغاز پیام را قبل از پیجینگ پخش کرد. با پیشرفت تکنولوژی و نیاز به امکانات بیشتر مدل های جدید میکروفن رومیزی طراحی و ساخته شد. از نمونه های جدید می توان به میکروفن های رومیزی آدرس پذیر اشاره کرد.

میکروفن رومیزی آدرس پذیر

میکروفن رومیزی زون دار و یا همان آدرس پذیر در سیستم پیجینگ استفاده می شود. در این مدل از میکروفن ها برروی کنسول آن کلید زون بندی طراحی شده است که با فشردن هریک از آن ها بلندگوهای منطقه مورد نظر فعال شده و می توان آن بخش خاص را پیج کرد. حال برای شما سوال پی می آید اگر نیاز به پیجینگ تمام بخش ها بود چه باید کرد!!!؟؟؟ برای این مورد نیز راه کاری طراحی شده است. با طراحی یک عدد کلید بنام ALL برروی کنسول که با فشردن آن تمام بخش ها به صورت همزمان فعال می شود و پیام اپراتور در تمام نقاط پخش می شود.

دقت داشته باشید جهت استفاده از میکروفن های رومیزی آدرس پذیر مرکز کنترل آن نیز باید داخل رک صوتی نصب شود.

میکروفن رومیزی ولوم دار

یکی از مشکلاتی که همواره اپراتورهای سیستم صوت پیجینگ با آن مواجه بودن کنترل صدای خروجی بود. از این رو با طراحی ایده جدید ولوم کنترل برروی کنسول های کنفرانس مشکل کنترل حجم صدای خروجی میکروفن بر طرف شد . اپراتور براحتی می توانست حجم صدا را کنترل کرد. در برخی از مدل ها از چند عدد ولوم کنترل مجزا برای کنترل صدای پیش زنگ، سخنرانی استفاده شده است.

میکروفن رومیزی فلش خور

همانطور که بیان شد استفاده آسان تر و کنترل بیشتر با طراحی ولوم های کنترل صدا برروی کنسول رومیزی انجام شد ولی این پایان راه نبود یکی دیگر از فناوری های جدید در سیستم صوت PA طراحی برد USB برروی کنسول رومیزی میکروفن بود. علاوه بر پیام رسانی با استفاده از درگاه USB براحتی می توان فایل های صوتی را از طریق فلش مموری پخش و یا آن ها را تعغیر داد و همچنین توسط ولوم کنترل می توان حجم صدا را کنترل کرد.

میکرون رومیزی بیسیم

در برخی از پروژه های صوتی امکان سیم کشی میکروفن برای میکروفن وجود ندارد از این رو می توان از میکروفن های رومیزی بیسیم استفاده کرد که به صورت وایرلس عمل می کنند.

میکروفن رومیزی پایه دار

یکی دیگر از اقداماتی که می توان برای سیستم های صوت پیجنگ انجام داد استفاده از پایه میکروفن رومیزی جهت نصب میکروفن برروی آن می باشد. در این صورت میکروفن به دو تیکه و یا دو بخش تقسیم می شود. بدلیل جابجایی و استفاده زیاد از میکروفن این روش بسیار مناسب نمی باشد زیرا در طول زمان میکروفن دچار فرسودگی و خرابی خواهد شد.

میکروفن رومیزی کنفرانس

از میکروفن های کنفرانس در سالن جلسات جهت سخنرانی استفاده می شود. این میکروفن ها به صورت رومیزی مقابل هریک از شرکت کنندگان در جلسه قرار می گیرند و در آخر توسط منبع تغذیه کنترل و راه اندازی می شوند.

میکروفن کنفرانس به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شود. مدل های دیجیتال قابلیت پشتیبانی از دوربین های فیلمبرداری اتوتراک را دارند که به صورت هوشمند از جلسات فیلمبرداری می کنند.

در مقالات قبلی در مورد سیستم هایی کنفرانس سالن جلسات به صورت مفصل بحث شده است با مراجعه به آن ها می توانید اطلاعات بیشتری دریافت کنید.
 

ارسال نظر